Jogurta kūka ar augļiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 dažādu krāsu jogurti (piemēram- kivi, ķiršu, aprikožu, melleņu) katrs apmēram 500ml
  • ½ paciņa cepumu ''Selga''
  • 3 banāni
  • 200 ml saldā krējuma
  • Pāris karotes cukura
  • 5 paciņas želantīna
  • Augļi un/vai ogas rotāšanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Tortes formas apakšā sadrupina cepumus (ja nav tortes formas var izmantot stikla bļodu). Saldajam krējumam pievieno cukuru un banānus, visu saputo kopā. Iegūtajai masai pievieno izkausētu želantīnu un liek virs cepumiem. Tad tortes formu ievieto ledusskapī un kamēr tā nedaudz sastingst izkausē nākošo paciņu želantīna ko pievieno kādam no jogurtiem, kad tas izdarīts jogurtu lej kā nākošo kārtu un tā turpina līdz visi jogurti izmantoti. Kad jogurts ir palicis pietiekami biezs un tajā augļi ''negrimst'', tad var arī kūkas virsu izrotāt un likt atpakaļ ledusskapī lai kārtīgi sastingst. Sanāks svītraina un garda kūka, galvenais - liesa. :)

Komentāri

oksans misunaite 2012. gada 18. novembris 13:42
jautajums ka pareizi skidina zelatinu kadas proporcijas;)?
Baiba 2012. gada 20. februāris 13:42
Ideja par dažādām krāsām ir lieliska, bet cepumus nav kas satur kopā un tomēr birst nost pa druskai. Banānu un putukrējuma savienojums maniem viesiem diez ko pie sirds nebija. Labāk šo kārtu izlaist, bet cepumus sajaukt ar sviestu un drusku apcept.
Valdis 2011. gada 31. decembris 11:50
Man peec 2 stundam ledusskapii bija gana sastingusi dekoreeshanai. Prieks grieshanas un galdaa likshanas veel dazhas stundas jaapatur ledusskapii.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize