Jogurta kūka ar augļiem

2008. gada 10. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Tortes formas apakšā sadrupina cepumus (ja nav tortes formas var izmantot stikla bļodu). Saldajam krējumam pievieno cukuru un banānus, visu saputo kopā. Iegūtajai masai pievieno izkausētu želantīnu un liek virs cepumiem. Tad tortes formu ievieto ledusskapī un kamēr tā nedaudz sastingst izkausē nākošo paciņu želantīna ko pievieno kādam no jogurtiem, kad tas izdarīts jogurtu lej kā nākošo kārtu un tā turpina līdz visi jogurti izmantoti. Kad jogurts ir palicis pietiekami biezs un tajā augļi ''negrimst'', tad var arī kūkas virsu izrotāt un likt atpakaļ ledusskapī lai kārtīgi sastingst. Sanāks svītraina un garda kūka, galvenais - liesa. :)
Uz augšu