Sākums > Receptes > Zupas

Tomātu - rīsu krēmzupa

2005. gada 16. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Mmm, karsta un trakoti laba tomātu zupa. Lai būtu mazliet neierastāka, pievienojam rīsus un sieru. Garšaugi brīnišķīgi izcels tomātu garšu, sāls un pipari to paspilgtinās. Baudām!
Pagatavošana
40 min
1. Dārzeņus sagriež lielos gabalos. Sīpolus ar burkāniem apcep.
2. Tad liek katlā kopā ar tomātiem savā sulā, tomātu sulu un nelielu ūdens daudzumu. Vāra, līdz burkāni gatavi.
3. Pievieno rīsus un visas garšvielas. Tiklīdz rīsi uzbrieduši, visu sakuļ ar blenderi, pasniedz ar pārkaisītu rīvētu sieru.

Lai labi garšo!
Uz augšu