Olu manna "buberts

4 1

Sastāvdaļas

  • Astoņas glāzes piena
  • Astoņas olas
  • ½ glāzes cukura
  • Astoņas ēdamās karotes kviešu miltu
  • ¼ stiebriņa sagrūstas vaniļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pusi piena uzvāra ar vaniļu.
  2. Atlikušā aukstā pienā iemaisa miltus,tad patstāvīgi maisot lej karstajam pienam klāt un ļauj maisot apmēram 5 minūtes vārīties.
  3. Olu dzeltenumu samaisa ar cukuru kādu ½ stundu.
  4. Bet olu baltumu sakuļ putās un tad visu sajauc ar mazliet atdzisušo ''Bubertu''.
  5. Pasniedz ar augļu mērvi vai ar saldu krējumu.
  6. Lai labi garšo.Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti