Cūcis garšvielu kažokā

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
  • Citrons
  • Timiāns, pētersīļi, majorāns - pa 2 ēdamk. no katra
  • Sāls, malti melnie pipari
  • Pāris burkāni

Pagatavošana

120 min.
  1. Pāris stundas pirms pagatavošanas - karbonādes gabalu noskalo, ierīvē ar sāli, uzkaisa svaigi maltus melnos piparus, izspiež virsū citrona sulu.
  2. Pašu citronu sagriež gabaliņos, klāt pievieno zaļumus (es lietoju sausos no paciņas) - arī ierīvē karbonades gabalā. Ļauj ievilkties apmēram 2-3h.
  3. Ievilkušos gaļu cep uz pannas līdz parādījusies brūna garoziņa, apcep no visām pusēm un liek uz cepešpannas, klāt pielej apmēram2 glāzes ūdens, kam klāt pielikti zaļumi - tie paši, kas receptē.Vel pievieno nomizotus burkanus sagrieztus palielos gabaliņos.
  4. Cep cepeti 220-250°C apmēram 1,5-2h, ik pa laikam aplaistot ar cepeša sulu. Pēc stundas apgriezt cepeti uz otru pusi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni