Siera kēkss

4 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 l kefīra
  • 250 gr. margarīns vai sviests
  • 6 olas
  • 300 gr. kviešu milti
  • 400 gr. siers (Krievijas, Holandes)
  • 3 t.k. cepamā pulvera (1 t.k.citronskābe + 1 t.k.soda + 1 t.k. ciete)
  • 1 sauja ķimenes

Pagatavošana

45 min.
  1. Saklapē olas. Pievieno kausētu margarīnu vai sviestu. Iemaisa rīvēru sieru. Pielej kefīru.
  2. Pievieno atlikušās sastāvdaļas - ķimenes un cepamo pilveri. Labi samaisa līdz veidojas vienveidīga masa.
  3. Liek kēksa formā, pa virsu uzliek margarīna vai sviesta piciņas un 180-200 C grādos cep cepeškrāsnī 40 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti