Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivju fileja ar sarkano un zaļo papriku

2005. gada 7. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Ieziež ar sviestu formu. Sadala fileju glītos gabaliņos un saliek formā.
2. Apcep zaļumus un ķiploku 1,5 minūtes katliņā sviestā un pievieno saldā krējuma un piena maisījumu, krējumu. Pievieno sāli pēc garšas, piparus, kariju un citrona sulu.
3. Uzmanīgi uzlej maisījumu uz zivs filejas gabaliņiem, pārklāj ar foliju, liek cepeškrāsni, samazina karstumu līdz 180 grādiem un cep apmēram 15-20 minūtes.
4. Izņem zivs gabaliņu un pagaršo. Pārkaisa ar baziliku pirms pasniegšanas. Pasniedz ar rīsiem vai mandeļkartupeļiem.
Uz augšu