Ābolu šņabis

5 1

Sastāvdaļas

  • Apmēram ¾ l
  • Paskābi spēcīgas garšas āboli
  • 70 cl degvīna
  • 1 ēdamkarote veselu anīsa sēklu
  • 2 niedru cukura graudi

Pagatavošana

1 min.
  1. Noskalo ābolus, noņem kātiņu un izgriez sēklotni. Sagriez ābolus daivās un liec tos burkās kopā ar anīsa sēklām. Tad uzlej virsū alkoholu, lai āboli pilnībā tiktu nosegti. Atstāj uz 4 nedēļām.
  2. Nolej šņabi. Ielej to pudelē un pievieno cukura graudus. Sakrati pudeli, līdz cukurs ir izšķīdis. Vislabāk, ja šņabis pastāv vairākus mēnešus, jo tā garša stāvēšanas laikā uzlabojas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni