Sākums > Receptes > Dzērieni

Šokolādes vulkāns kafijas salā. xd

2007. gada 18. decembris
Foto: Vnk kārumniece
Pagatavošana
1 min
1. Samalt kafiju un apliet to ar karstu pienu. (ja ir stipra kafija tad 1 tējkarotīti) Atsāt uz kādām 3 minūtēm.
2. Puslitra pienā (siltā) izkausē 1 tāfelīti ar šokolādi. Kad tas izdarīts, nedaudz pielej saldo krējumu, lai maigāka garša.
3. 2 tējkarotītes kakao samaisa ar ūdeni. Jāiegūst viendabīga masa- ne pārāk šķidra.
4. Glāzes iekšpusi aplej ar kakao masu, lai būtu smuki.
5. Visas detaļas ielej lielā traukā un ar blenderi samaisa. Un ielej glāzē, kuras iekšpuse bija aplieta ar kakao.
6. Saputo putukrējumu un pz piciņai uzliek uz dzēriena visrpuses. (tas nenogrims) Visu apkaisa ar sarīvētu šokoladi.
7. Dzēriens gatavs. Ātri, viegli un gardi! Labu apetīti!
Uz augšu