Kēkss pie kafijas

3 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 glāze kviešu milti
  • 2 tējkarotes cepamais pulveris
  • 150 g margarīns
  • 150 g cukurs
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote malta kafija
  • 1 ēdamkarote kakao pulveris
  • 1.5 tējkarotes maltas krustnagliņas
  • 1 tējkarote malts kanēlis

Pagatavošana

30 min.
  1. Margarīnu izkausē un nedaudz atdzesē , sakuļ ar cukuru. Nepārtraucot kulšanu, pa vienai pievieno olas. Iemaisa izsijātus miltus, kuriem iepriekš pievienots cepamais pulveris. Samīca mīklu un sadala divās daļās.
  2. Kafiju apliet ar verdošu ūdeni un atstāt uz 30 minūtēm. Vienai daļai mīklas piebērt krustnagliņas, kanēli, pievieno kafiju un samaisa. Formu ieziest ar margarīnu, liek „gaišo” mīklas daļu, tad „tumšo”. Virspusi apber ar kafijas graudiņiem.
  3. Cept 40 minūtes 200°C.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti