Cūkgaļas stilbiņš

5 1
Cūkgaļas stilbiņš
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 cūkgaļas stilbiņš
  • Lauru lapas
  • Sīpoli
  • Melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

150 min.
  1. Nomazgā stilbiņu, ieliek to kastrolī, pievieno garšvielas, sāli un pielej ūdeni tik daudz, lai stilbs viss būtu ūdenī.
  2. Vāra stilbiņu ap 1.5 stundu uz lēnas uguns līdz gaļas gatavībai.
  3. Stilbu izņem no ūdens, pārliek to siltumizturīgā traukā vai cepešpannā, un, pagriežot, apcep stilbiņu no visām pusēm.
    Gatavu stilbiņu var pasniegt ar krējuma mērci (skābs krējums + ķiploks + sāls).

    Lai labi garšo!
    Stilbu izņem no ūdens, pārliek to  siltumizturīgā traukā vai...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristaps 2012. gada 18. novembris 12:15
Viens no maniem mīļākajiem ēdieniem, Parasti stilbiņu nevāru, bet gan cepu, aplaistot to ik pa laikam ar buljonu. Kad stilbiņš gandrīz gatavs, pievienoju kartupeļus, sīpolus, burkānus un noteikti sagrieztu selerijas kātu, un turpinu cept cepeškrāsnī.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni