Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaišais gaļas sautējums

2005. gada 4. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Aplej gaļu ar ūdeni un patur uz nakti vai ilgāk. Sagriež gaļu kubiciņos un liek vārīties aukstā ūdenī bez vāka, nosmeļot putas.Kad uzvarās, uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apmēram 45 minūtes.
2. Nomizo kartupeļus un saknes. Sagriež visu mazos kubiciņos. Ieliek kartupeļus un saknes katlā un vāra, līdz tie mīksti, apmaisot. Dārzeņi nedrīkst izjukt. Notīra un nomazgā puravu. Sagriež to centimetru garos gabaliņos un ļauj tiem vārīties kopā pēdējās 10 minūtes.
3. Pēc garšas pievieno piparus un sāli, pētersīļus pievieno servējot.
4. Pasniedz ar maizi.
Uz augšu