Rīsu āboli

3 1

Sastāvdaļas

  • Gr. rīsu
  • 5 āboli
  • 100 gr cukura
  • 250 gr. krējuma
  • 2 tējkarotes kaņēļa

Pagatavošana

1 min.
  1. rīsus novāra pusmīkstus. Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež nelielās daiviņas.
  2. Ābolus sajauc ar cukuru, pieber rīsiem un vāra līdz rīsi un āboli ir gatavi.
  3. Pilda deserta traukos un ļauj atdzist.Pasniedz ar kanēli, putukrējumu kas kuram garšo.

Komentāri

Silvita Silvita 2010. gada 21. oktobris 13:00
Ļoti garšīgi un vienkārši, kas man ir galveneis, jo nav laika....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti