Karstie vistas salāti vilka gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 gb. vistas fileja
  • 200 ml saldais krējums
  • 1 galviņa ledus salāti
  • 1 kāts puravs
  • 1 paprika
  • 200 gr.tomāti (vislabāk mazie cherry)
  • 1 svaigs gurķis
  • 100 gr. mandeļu skaidiņas
  • 20 ml sojas mērce
  • Gaļas kopējā garšviela
  • U.c. garšvielas pēc pašu ieskatiem
  • Karijs
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā vistas fileju un sagriež garenās strēmelēs, liek uz pannas un nelielā eļļas daudzumā sāk apcept, pievienojot sojas mērci. Kad gaļa drusku apcepusies uzkaisa garšvielas pēc pašu ieskatiem (Ja gribas asāku, tad attiecīgi liekam piparus u.t.t. Tikai ar garšvielu daudzumu nevajag pārcensties, izvēlieties ne vairāk par 2). Kad gaļa apcepusies pārlejam ar saldo krējumu un pievienojam kariju (apm. 1 tējkaroti, var ārī vairāk, bet uzmanīgi, jo karijs ir diezgan ass), kārtīgi iemaisam kariju mērcē un ļaujam uzvārīties. Mērce salātiem ir gatava.
  2. Ledus salātu nomazgājam un saplēšam mazos gabaliņos, sagriežam tomātiņus (uz pusēm), puravu (ripiņās apm.1mm), papriku (kubiņos) un gurķi šķēlītēs. To visu pēc ieskatiem un gaumes izkārto uz šķīvja, pa virsu liek vistas gaļas strēmelītes un pārlej ar to pašu vistas-karija mērci, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām un.... kas var būt garšīgāks. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti