Cālis mīklā :)

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 cālis
  • Ūdens
  • Sāls
  • Mīklai
  • 1 glāze miltu
  • ¾ glāzes ūdens
  • 2 olas
  • Sāls
  • Eļļa vai tauki

Pagatavošana

45 min.
  1. Cāli sadala gabalos un pārlej ar ūdeni tā, lai gaļa ir nosegta, pieliek sāli, uzvāra, noputo. Pēc 30 minūtēm apvārīto gaļu no šķidruma izņem un uz sieta apžāvē. Sagatavo mīklu: miltus iesijā traukā, pieliek sāli, pakāpeniski pielej ūdeni, mīklu labi sajauc, pieliek sakultas olas, izmaisa.Biezsienu katlā sakarsē eļļu. Cāļa gabalus iemērc mīklā, liek stiepļu sietā un iegremdē karstajā eļļā. Vāra, līdz gaļa dzeltenbrūna. Sietiņu ar gaļu izceļ, taukus notecina.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni