Cepeškrāsnī cepta vista, laima citronu un majonēzes marinādē

3 1
Cepeškrāsnī cepta vista, laima citronu un majonēzes marinādē
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 5 vistas šķiņķīši un/vai stilbiņi
  • 2 laima citroni
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas vistai pēc izvēles

Pagatavošana

60 min.
  1. Visu ieliek traukā. Sagriež laima citroniņus, ar tiem ierīvē vistas gaļu.
  2. Citronus sakārto traukā pamīšus ar visas gaļu. Iespiež ķiploku.
  3. Pārlej ar majonēzi. Pieliek garšvielas, visu samaisa kopā rūpīgi un noteikti ar roku.
  4. Liek ledusskapī uz laiku pēc izvēles (no džām minūtēm līdz 12 stundām).
  5. Iemarinēto vistu liek ugunsizturīgā traukā cepeškrāsnī un cep kamēr gatava.
  6. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem, kas cepti kopā ar šo vistu, saliekot tos apkārt.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Santa Strautmane 2016. gada 3. februāris 13:06
Tieši tas , kas vajadzīgs nepieredzējušam pavāram :D
Paldies ! :)
Haralds Pedraudzis 2015. gada 18. jūnijs 03:05
kādā temperatūrā? lai majonēze nepiedeg..
Chipsim 2014. gada 26. oktobris 12:44
kas tur ko jāraksta - tie ir tikai jāuzvāra, kartupeļus tik daudz kad ir jau gandrīz mīksti, vārot pārbauda iesprauzot ar dakšu, un ja lec nost tad ņem katlu nost no uguns, nokāš un kārto cepamtraukā pēc receptes un rīsus droši vien tāpat ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni