Sākums > Receptes > Zupas

Vistas gaļas zupa ar dārzeņiem un makaroniem

2007. gada 29. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Katlā ielej ūdeni, pieliek vistas gaļu. Kad ūdens uzvārās, atputo, turpina vārīt.
2. Kad vista vairs neputo, pieliek klāt garšvielas.
3. Notīra un sagriež burkānus un selerijas kātus. Burkānus pievieno vistas gaļai.
4. Kad gaļa gatava, to izņem ārā un sagriež gabaliņos, turpina vārīt burkānus.
5. Kad burkāni teju mīksti, pievieno seleriju, vāra līdz selerija viegli mīksta.
6. Kad selerija kļuvusi mīkstāka, pievieno makaronus un vāra, līdz tie gatavi. Beigās ieber atpakaļ katliņā gaļu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu