Vārīti vistas spārniņi majonēzes mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 7 vistas spārniņi
  • 5 vidēja ķiploka daiviņas
  • 1 l ūdens
  • 3 ēd.kaotes majonēzes
  • Garšvielas

Pagatavošana

50 min.
  1. katlā ielej apmēram 1l ūdens, kurā ieliek vistas spārniņus, kad ūdens sāk vārīties - atputo;
  2. pievieno sāli, piparus u.c. garšvielas pēc izvēles (labi iederas vistas buljons galina Blanca, Knorr vai kas tamlīdzīgs);
  3. vāra, kamēr gaļa gatava (viegli atdalās no kaula);
  4. pievieno smalki sagrieztu vai iespiež ķiploku;
  5. pieliek aptuveni 3 ēdamkarotes majonēzes;
  6. turpina vārīt uz pavisam lēnas uguntiņas pāris minūtes.
  7. Pasniedz ar rīsiem, vārītiem kartupeļiem vai griķiem.
  8. šis ēdien gan negaršo visiem, taču tas ir kalorijām nabadzīgs un būtu piemērots tievētājiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni