Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja, pildīta ar krēmsieru un spinātiem

2007. gada 29. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju vidū iegriež, izveidojot kabatiņu. No visām pusēm ierīvē ar sāli un pipariem,
2. Sagriež spinātus un samaisa ar krēmsieru.
3. Pagatavoto masu pilda vistas filejā. Filejas var saspraust ar koka irbulīšiem, lai pildījums nekrīt ārā.
4. Sakarsētā eļļā, strauji, no abām pusēm apcep vistu. Pa to laiku uzkarse krāsni līdz 200 grādiem.
5. Kad vista brūna, liek uz cepamās plāts un vēl uz 10 - 15 minūtēm krāsnī.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu