Putnu kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kukulis klona rupjmaizes (1 kg)
  • 200 g žāvēta vistas šķiņķa
  • 200 ml krējuma
  • 1 ēdk. Mārrutku
  • 300 g ceptu vistu akniņu
  • 1 naža gals malta muskatrieksta
  • 200 ml tomātu mērce
  • 200 g zoss cepeša
  • 200 ml krējuma
  • 1 ēdk. kausēts medus
  • 1 ēdk. sinepes
  • 100 g Krievijas siers
  • 200 g marinēti gurķi
  • 7 paipalu olas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sadrupina rupjmaizes mīkstumu un sadala 3 daļās. Vienu daļu līdzeni ieber četrstūrainā stikla traukā. Pārber pāri sīki sagrieztu vistu, pārlej krējumu sajauktu ar mārrutkiem.
  2. Ieber līdzeni otru daļu rupjmaizes drupaču. Pārkaisa sakapātas vistu akniņas sajauktas ar maltu muskatriekstu. Pārlej tomātu mērci.
  3. Ieber 3 daļu maizes drupaču. Pārkaisa sakapātu zoss cepeti. Pārlej krējumu sajauktu ar medu un sinepēm.
  4. Pārkaisa ar rīvētu sieru.
  5. Rotā ar plānām marinētu gurķu šķēlītēm un ūdensrozītēm no vārītām paipalu olām .
  6. Uz 2 stundām liek leduskapī ievilkties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni