Čaulā ceptas garneles

4 1

Sastāvdaļas

  • 150 g lobītu garneļu
  • 1 ķiplok daiviņa
  • Vegeta
  • 1 tējkarote sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz pannas sviestā apcep garneles.Uzkaisa vegetu un smalki sakapāti ķiploka daiviņu.Kārto uz šķīvja ar citrona šķēlītēm,olīvām un zaļumiem.

Komentāri

doh 2012. gada 18. oktobris 15:49
Ko var to vegetu videjais latvietis baazt pie visiem edieniem klat. Un pie garnelem jau nu vismazak vinja prasitos. Sudiga recepte, pietam, chaulaa jau necep mazaas garneles, bet tas recepte nevbiaj noradits - kaa lai cilveks ar gatavoshanu uz Juus saprot?
Diāna 2011. gada 17. februāris 20:28
Tā arī nesapratu-vai garneles jāgatavo čaulā vai lobītas?
Mārtiņš 2010. gada 20. septembris 22:22
-1

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas