Sākums > Receptes > Zupas

Kausētā siera zupa

2007. gada 26. novembris
Foto: Baiba Ozola - Ozoliņa
Pagatavošana
1 min
1. Nomizo kartupeļus un sagriež kubiņos, liek katlā un vāra kamēr mīksti. klāt pieliekot, lauru lapas, piparus,sāli, buljona kubiņu. (garsvielas, ka katram patik)
2. Nomazgā šampinjonus un kad kartupeļi gandriz mīksti liek klāt šampinjonus.
3. Sagriež gaļu, sīpolus un sarīvē nomizotus burkānus. Apcep panna.
4. Vara kamēr kartupeļi mīksti, tad pieliek saceptos burkānus, sīpolus un gaļu. pavara kadu brīdi.
5. Liek klāt apmēram puspaciņu kausēto sieru. Maisot pavara kamēr siers izkusis.
6. Pasniedz siltu.
7. Var dekorēt ar zaļumiem
Uz augšu