Sākums > Receptes > Brokastis

Toskānas siera omlete

2007. gada 26. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Mērcei smalki sakapā sīpolu un ķiploku. Tomātiem nospiež sulu (atsevišķā traukā) un pēc tam mīkstumu sagriež gabalos.
2. Nelielā katlā uzkarsē olīveļļu, tajā apcep sīpolu, ķiploku un tomātu mīkstumu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Kad masa ir pacepusies, pievieno tomātu sulu.
3. Omletei sakuļ olas ar saldo krējumu. Pievieno sāli, piparus un Monterigo sieru.
4. Pannā izkausē olīveļļu kopā ar sviestu. Maigi apcep salvijas lapiņas. Pannā ielej omletes masu un cep uz vidējas uguns. Omleti apcep zeltainu no abām pusēm.
5. Omleti pasniedz sagrieztu strēmelēs kopā ar tomātu mērci. Pāri bagātīgi pārkaisa Monterigo sieru.
Uz augšu