Cāļa salāti

2005. gada 15. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sasildi grilu vai krāsniņu. Sajauc 1 tējkaroti ķiploku, citronu sulu, olīveļļu, oregano, sāli, piparus un cāļa fileju lielā plastikāta maisiņā ar aizspiežamu galu. Aizdari maisiņu un sakrati, lai cāļa fileja noziestos.
2. Izņem cāļa fileju no maisiņa. Grilē vai cep fileju 5 minūtes no katras puses, līdz gatavs. Sagriez fileju 2,5 cm biezos gabalos. Sajauc cāli, kubiņos sagrieztos gurķus, sarkanos sīpolus, fetas sieru, olīvas un tomātus lielā bļodā.
3. Mazākā bļodā sajauc jogurtu, sarīvētos gurķus, etiķi, ķiploku pulveri, sāli, sarkanos un melnos piparus. Pārlej pār cāļa salātu masu un labi samaisi.
Uz augšu