Kafijas torte 2

2007. gada 25. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
50 min
1. Lai pagatavotu mīklu, olu dzeltenumus sakuliet un pievienojiet ūdeni, cukuru un vaniļas cukuru. Atkal sakuliet. Pievienojiet sakultus baltumus. Samaisiet un pievienojiet izsijātus miltus, kartupeļu cieti un cepamo pulveri. Mīklu pārlieciet tortes formā, kas izklāta ar pergamentu, un cepiet cepeškrāsnī 30 min 200 oC. Atdzesējiet.
2. Lai pagatavotu krēmu, saldo krējumu sakuliet ar pūdercukuru un kafiju. Biskvītu pārgrieziet horizontāli uz pusēm. Apakšējo daļu ieziediet ar krēmu (atstājiet nedaudz dekorēšanai) un virsū lieciet otru biskvīta daļu. Dekorējiet ar krēmu un šokolādi un pasniedziet.
Uz augšu