Kafijas torte 2

5 1

Sastāvdaļas

  • Olas: 2 gb
  • Ūdens: 3 ēd.k
  • Cukurs: ½ gl
  • Vaniļas cukurs: 1 paciņa
  • Kviešu milti: 1/3 gl
  • Kartupeļu ciete: 2 ēd.k
  • Cepamais pulveris
  • Saldais krējums: 500 g
  • Pūdercukurs: 2 ēd.k
  • Šķīstošā kafija: 2 tējk
  • Šokolāde: 100 g

Pagatavošana

50 min.
  1. Lai pagatavotu mīklu, olu dzeltenumus sakuliet un pievienojiet ūdeni, cukuru un vaniļas cukuru. Atkal sakuliet. Pievienojiet sakultus baltumus. Samaisiet un pievienojiet izsijātus miltus, kartupeļu cieti un cepamo pulveri. Mīklu pārlieciet tortes formā, kas izklāta ar pergamentu, un cepiet cepeškrāsnī 30 min 200 oC. Atdzesējiet.
  2. Lai pagatavotu krēmu, saldo krējumu sakuliet ar pūdercukuru un kafiju. Biskvītu pārgrieziet horizontāli uz pusēm. Apakšējo daļu ieziediet ar krēmu (atstājiet nedaudz dekorēšanai) un virsū lieciet otru biskvīta daļu. Dekorējiet ar krēmu un šokolādi un pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize