Vistas kauliņu zupa ar klimpām

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas kauliņu
  • 1 pētersiļa sakne
  • 1 puravs
  • 1 burkāns
  • Lociņi
  • Dilles
  • Baziliks
  • 2 tējk. sāls
  • 2 gab. olas
  • 100 ml milti (aptuveni)
  • 1 tējk. paprikas pulveris

Pagatavošana

120 min.
  1. Kauliņus aplej ar 2 l ūdens. Vāra, noputo. Pievieno sāli, burkānu,pētersili un puravu un lēni vara 1 stundu. Buljonu izkāš caur sietu. Sajauc mazliet saputotas olas, papriku, miltus ķepīgā masā un ļauj uzbriest 20 min. Karstā buljonā liek ar tējkaroti klimpas un ļauj tām uzvārīties (uzpeldēt) . Beigās pievieno sasmalcinātus lociņus, dillītes, baziliku. Burkānu var sarīvēt un pievienot zupai.
  2. (4 porcijas)

Komentāri

... 2009. gada 13. oktobris 10:46
Tāpēc ka liek nevis zaļumus bet gan saknes. Sastavdaļās rakstīts. Ja liek zaļumus, tad tos var bērt uzreiz šķīvī,
.. 2009. gada 11. oktobris 16:15
kāpēc pašā sākumā jāliek pētersīlis un puravs? Lai visi vitamīni izvārās beigti? Visi zaļumi jāliek, kad zupa gatava, tad lai ievelkas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas