Tītara kotletes

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g tītara šķiņķa
  • 1 ola
  • 4 ēdk. kviešu kliju
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. sinepju
  • 1 ēdk.e Vorčesteras mērces
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. kaltēts majorāns
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu noskalo un samaļ. Sīpolu, ķiploku sasmalcina. Gaļai pievieno visas sastāvdaļas un samīca viendabīgā masā. Liek leduskapī 20 minūtes gatavoties. Veido nelielas kotletītes un cep eļļā.
  2. (4 porcijas)
  3. Pasniedz ar kartupeļu biezeni, balto mērci un kāpostu salātiem.

Komentāri

Jānis 2010. gada 25. novembris 21:31
Es gan teiktu, ka 1 tējkarote sāls uz 1/2 kilo gaļas ir stipri par daudz (riktīgi sāļas sanāca). Tikko uztaisīju, tītara garšu pat nejūt. Nākamreiz likšu 1/3 no tējkarotes.
Jānis 2010. gada 25. novembris 21:31
Es gan teiktu, ka 1 tējkarote sāls uz 1/2 kilo gaļas ir stipri par daudz (riktīgi sāļas sanāca). Tikko uztaisīju, tītara garšu pat nejūt. Nākamreiz likšu 1/3 no tējkarotes.
Maija 2010. gada 24. maijs 08:22
Es pērku Stokmann pārtikas nodaļā to preci, kurai klāt rakstīts šķiņķis ( kad varu atļauties). Protams var no filejas, bet tā maksā stipri dārgāk. Pēdējo reizi pirms pusgada - varbūt tagad viss saucas citādi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni