Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Vārītais sviesta krēms tortēm

2007. gada 24. novembris
Foto: Ilva Budeviča
Pagatavošana
1 min
1. Bleķa bļodiņā saputo ar karoti olu ar cukuru un vaniļas cukuru.
2. Piemaisa miltus.
3. Uzvāra atsevišķa bļodiņā pienu.
4. Vārīto pienu karstu lej klāt olu, cukura un miltu maisījumam, pakāpeniski, apmaisot.
5. Bļodiņu liek karstā ūdens peldē un maisot karsē, kamēr vārītais krēms sabiezē.
6. ATDZESĒ
7. Sviestu istabas temperatūrā sasilda.
8. Atdzesēto vārīto krēmu izberž caur sietu klāt sviestam.
9. Visu kopā ar mikseri saputo.
10. Brūnajam kakao krēmam atsevišķi pieputo klāt caur sietu izsijātu kakao.
Uz augšu