Vārītais sviesta krēms tortēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 0.4 piens - 0,4 l
  • Cukurs - 7 ēdamk. ar kaudzi
  • Milti -2 ēdamk
  • Ola - 1 gab
  • Vaniļas cukurs
  • Sviests-400gr
  • Kakao -1 ēdamk

Pagatavošana

1 min.
  1. Bleķa bļodiņā saputo ar karoti olu ar cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Piemaisa miltus.
  3. Uzvāra atsevišķa bļodiņā pienu.
  4. Vārīto pienu karstu lej klāt olu, cukura un miltu maisījumam, pakāpeniski, apmaisot.
  5. Bļodiņu liek karstā ūdens peldē un maisot karsē, kamēr vārītais krēms sabiezē.
  6. ATDZESĒ
  7. Sviestu istabas temperatūrā sasilda.
  8. Atdzesēto vārīto krēmu izberž caur sietu klāt sviestam.
  9. Visu kopā ar mikseri saputo.
  10. Brūnajam kakao krēmam atsevišķi pieputo klāt caur sietu izsijātu kakao.

Komentāri

Sintija Eglite 2016. gada 20. jūlijs 00:17
Man sanaca..tiesam ja visu sija caur sietu, pienu un visu parejo karse udens pelde tad viss sanak ideali.sanaca super kremi tortei.visi priecigi.
aldona samonskiene 2015. gada 21. decembris 10:36
Garda torte iznak,ja vel pievieno mazliet fantazijas,lieliska,bet tiem ,kas neprot kartupeli izvarit,protams nekas nesanaks
Āris 2014. gada 3. augusts 20:45
Ļoti laba recepte man sanāk un visos garnējumos lietoju šo.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize