Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar zaļajiem zirnīšiem

2007. gada 23. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Speķi un sīpolus sagriež kubiciņos, smalki sakapā pusi no pētersīļiem. Kaltlā izkausē sviestu, tajā mazliet apcep speķi, sīpolus un pētersīļus.
2. Pievieno zirņus un ¼ l buljona. Vāra līdz 15 min. Pievieno atlikušo buljonu un turpina vārīt.
3. Pievieno rīsus un maisot ļauj tiem uzbriest, apmēram 20 minūtes. Pievieno pēc garšas sāli un piparus. Kad rīsi jau gatavi, maisot pievieno sviestu un Monterigo sieru.Pāri pārkaisa sakapātus pētersīļus. Pasniedz ar rīvētu Monterigo sieru.
Uz augšu