Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ar šampinjoniem pildītas vistas filejas

2007. gada 20. novembris
Foto: Depositphotos.com
Šī gatavošana nav tik piņķerīga kā izklausās, rezultāts vienmēr izsauks apbrīnu ēdājos.
Pagatavošana
60 min
1. Veselu vistas fileju iegriež, veidojot "kabatu".
2. Filejas pārkaisa ar garšvielām (gaļas kopējo, vegetu utt.), ieziež ar saspiestiem ķiplokiem un eļļu, kas sajaukta ar baltvīna etiķi un atstāj nedaudz pamarinēties.
3. Tikmēr sagatavoj pildījumu (te var likt lietā iztēli): sagriež mazos gabaliņos sīpolus un šķēlītēs sēnes - apcep.
4. Pildījumu liek filejā kuru aizver ciet. Lai pildījums labi turas iekšā, sastiprina ar koka irbulīšiem.
5. Filejas liek cepešbļodā un liek cepties apm. 180 grādos.
6. Pēc 30 minūtēm uz katras filejas bagātīgi uzkaisa rīvētu rīvētu sieru.
7. Cep, līdz siers skaisti izkusis.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu