Ar šampinjoniem pildītas vistas filejas

3 1
Ar šampinjoniem pildītas vistas filejas
Foto: Depositphotos.com
Šī gatavošana nav tik piņķerīga kā izklausās, rezultāts vienmēr izsauks apbrīnu ēdājos.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 vistas fileja
  • 100 g šampinjonu
  • 1 sīpols
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • Garšvielas vistas gaļai
  • Baltvīna etiķis
  • Siers
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Veselu vistas fileju iegriež, veidojot "kabatu".
  2. Filejas pārkaisa ar garšvielām (gaļas kopējo, vegetu utt.), ieziež ar saspiestiem ķiplokiem un eļļu, kas sajaukta ar baltvīna etiķi un atstāj nedaudz pamarinēties.
  3. Tikmēr sagatavoj pildījumu (te var likt lietā iztēli): sagriež mazos gabaliņos sīpolus un šķēlītēs sēnes - apcep.
  4. Pildījumu liek filejā kuru aizver ciet. Lai pildījums labi turas iekšā, sastiprina ar koka irbulīšiem.
  5. Filejas liek cepešbļodā un liek cepties apm. 180 grādos.
  6. Pēc 30 minūtēm uz katras filejas bagātīgi uzkaisa rīvētu rīvētu sieru.
  7. Cep, līdz siers skaisti izkusis.

    Labu apetīti!
    Cep, līdz siers skaisti izkusis. 

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni