"mājiņa!!!!!"

2007. gada 19. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
90 min
1. Margarīnu sarīvējiet, sajauciet ar miltiem un pievienojiet krējumu. Mīklu samaisiet, sadaliet 15 daļās un lieciet ledusskapī uz 30 min. Ķiršus lieciet sietā un ļaujiet notecēt liekajai sulai. Mīklu plāni izrullējiet, uz katra gabaliņa lieciet ķiršus, satiniet trubiņā un nogrieziet galus. Trubiņas lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet sakarsētā cepeškrāsnī 10 min, ik pa laikam apgriežot uz otru pusi.
2. Lai pagatavotu krēmu, sviestu sakuliet ar cukuru, pievienojiet krējumu un riekstus un kuliet 3-5 min. No atdzesētām trubiņām, ieziežot ar krēmu, veidojiet mājiņu. Noturiet torti 8 stundas ledusskapī un pasniedziet.
Uz augšu