Kabaču pīrāgs

2005. gada 12. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Visu sagriež, kabaci – uz 4 daļām, tad smalkās šķēlītēs, sīpolus sasmalcina, pētersīļus - arī, pieber tējkaroti sāls un visam lielā bļodā drusku jāpastāv, lai saplok un atsulojas.
2. Tad pieber rīvēto sieru, miltus un samaisa. Iesit 4 olas un atkal samaisa. Beigās vēl pielej eļļu, pieliek baziliku un oregano un atkal samaisa.
3. Lej veidnē un cep vismaz 45 min. diezgan stiprā karstumā, tā, ap 230oC. Jāizcepas smuki zeltainbrūnam.
4. Var ēst karstu, bet labāk garšo atdzisis kopā ar karsti kūpinātu zivi. Man patīk ar karsti kūpinātu skumbriju, bet der arī bute.
Uz augšu