Kūpināta laša salāti ar rīsiem

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g Skotijas laša, kūpināta
  • 400 g savvaļas un garo balto rīsu maisījums, vārīti
  • 100 g zirņi, apcepti
  • 100 g saldā kukurūza
  • 100 g saldo zirnīšu
  • 50 g gurķa, sakapāta
  • 8 sparģeļu dzinumi, apcepti
  • 1 ēd.k. diļļu vai fenheļa, sakapāti
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 2 ēd.k. olīvu eļļas
  • ½ tējk. Dižonas sinepju
  • ½ tējk. šķidra medus
  • Citrona miziņas un garšaugu zariņi rotājumam
  • Melnie pipari, svaigi malti

Pagatavošana

1 min.
  1. Kopā sajauc rīsus, zirņus, saldo kukurūzu, saldos zirnīšus un gurķi.
  2. Sajauc citrona sulu ar garšaugiem, olīvu eļļu, sinepēm un medu. Aplej rīsu maisījumu un sadala 4 daļās pa servējamiem šķīvjiem.
  3. Laša šķēlītes liek rīsu maisījuma virspusē

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti