Grilētu tīģergarneļu salāti 2

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 ēd.k. eļļas
  • 450 g tīģergarneļu
  • 1 sarkanais sīpols, sakapāts
  • 225 g saldo zirnīšu pākstīs
  • 5 ēd.k. koriandra, laima un ķiploku salātu mērces maisījuma
  • 4 ēd.k. majonēzes
  • 4 ēd.k. ūdens
  • Koriandra lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē eļļu vok- pannā un apcep garneles un pusi no sīpola 5 minūtes, vai kamēr garneles ir palikušas rozā.
  2. Noņem garneles un apcepto sīpolu no pannas un cep zirnīšus 1 minūti. Pievieno garneles un atlikušo daļu nesacepto sīpolu.
  3. Pajauc mērci un pārlej pāri garneļu maisījumam. Pasniedz ar koriandra lapu gabaliņiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas