Vistas fileja kokosa piena mērcē

4 1
Vistas fileja kokosa piena mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 vistas fileja ( ~ 300 g)
  • 2 burkāni
  • 200 ml kokosriekstu piena
  • 100 ml negāzēta minerālūdens
  • 1 tējk. garšvielas vistas gaļai
  • 1 tējk. dārzeņu garšvielu
  • Eļļa apcepšanai

Pagatavošana

100 min.
  1. Vistas fileju sagriež, pārkaisa ar garšvielām, apcep gaiši brūnus un ieliek dziļajā pannā.
  2. Burkānus notīra un sarīvē, sajauc ar dārzeņu garšvielu. Maisījumu sajauc ar kokosriekstu pienu un minerālūdeni un pārlej vistai.
  3. Pannai uzliek vāku. Sautē 1 stundu uz lēnas uguns.
    Pasniedz ar vārītiem irdeniem rīsiem. Pārkaisa ar zaļumiem pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Pannai uzliek vāku. Sautē 1 stundu  uz lēnas uguns.
Pasnied...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni