Pīles kakla zupiņa

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 pīles kakliņš
  • 1 liels burkāns
  • 1 puķu kāposta galviņa ap 400 g
  • 1 mazā bundžiņa konservētas kukurūzas
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 /3 tējkarotes malta muskatrieksta

Pagatavošana

100 min.
  1. Pīles kakliņu noskalo un pārlej ar 1,5 l auksta ūdens. Vāra, noputo. Pievieno veselu notīrītu burkānu, sāli, muskatriekstu. Uz lēnas uguns vāra 1 stundu. Burkānu izņem. Pievieno sagrieztus puķu kāpostus un vāra 5 min. Burkānu sarīvē uz biešu rīves. Kukurūzai nolej škidrumu. Kukurūzu un burkānu pievieno zupai un vēl 2-3 minūtes pavāra.
  2. (4 porcijas) Ja mums ir mājās audzēta pīle, tad kakliņu un spārnu galus vislabāk izmantot zupas vārīšanai. Pat no viena kakliņa tā iznāk gana sātīga.

Komentāri

harijs potters 2015. gada 11. janvāris 15:33
Gatavais murgs nevis zupa 1.viņa smird 2.no viņas piemetas dažnedažadas nearstejamas slimibas 3.mans mazdels teica ka lai es šo zupu nolaižu pa podu. Vot kurš man tagat seks visus zaudejumus ko esmu pircis es versišos tiesā!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni