Ikri no ķirbja ar baklažāniem un tomātiem

3 1

Sastāvdaļas

  • Ķirbji: 3 kg
  • Baklažāni: 3 kg
  • Tomāti: 3 kg
  • Ķiploki: 70 g
  • Augu eļļa: 250 g
  • Sāls, pipari: pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbjus nomizojiet, atdaliet sēklas un sarīvējiet uz rīves. Baklažānus nomizojiet un vāriet vai cepiet, līdz tie kļūst mīksti. Tomātus sagrieziet aplīšos un apcepiet eļļā. Dārzeņus sajauciet, pievienojiet sāli un piparus un apberiet ar ķiplokiem. Tad sautējiet ar uzliktu vāku 40 min. Uzreiz lieciet sagatavotajās burciņās. Virsū lieciet vāku un sterilizējiet - puslitra burciņas 15 min, litra burciņas - 20 min.

Komentāri

Edite 2011. gada 19. septembris 13:00
manuprat loti laba recepte.obligati uztaisisu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi