Rulete ar ķiršiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Olas: 3 gb
  • Cukurs: 3 ēd.k
  • Kviešu milti: 3 ēd.k
  • Ķiršu ievārījums: 2 ēd.k
  • Piparmētras: 1 kātiņš

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet izsijātus miltus un maisiet, līdz iegūstat viendabīgu masu. Mīklu lieciet vienmērīgā kārtā pannā, kas izklāta ar pergamentu un ieziesta ar sviestu, un cepiet 200 oC līdz zeltainam brūnumam.
  2. Gatavo biskvītu ieziediet ar ievārījumu un satiniet ruletītē. Atdzesējiet. Pasniedziet apkaisītu ar pūdercukuru, sagrieztu šķēlītēs un dekorētu ar piparmētru.

Komentāri

Ilze 2013. gada 21. septembris 23:31
Biskvītam var putot arī veselas olas, neko neadalot, tik kārtīgās putās jasaputo, man parasti sanāk 5 olas ar cukura kādas 10 min putot, un cept mazākā temperatūrā ilgāku laiku un viss izdodās
Elina 2012. gada 24. oktobris 15:10
Piekrītu iepriekšējiem komentāriem ir ļoooti svarīgi vispirms olas dzeltenumu sakult ar cukuru un tad iecilāt masā sakultus olu baltumus stingrās putās līdz masa paliek čaugana. Ja to ievēro tad receptei un ruletei nav ne vainas, vispār ļoti garšīga.
Jolanta 2011. gada 8. aprīlis 14:07
Esot ļoti svarīgi uzputot un tādējādi acīmredzami nepieminēts, ka tikai olas dzeltenums jāmaisa un baltums jāsaputo un uzmanīgi jāiecilā pašās beigās. Tad nesnāk "pankūka"

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti