Aitas gaļa ar papriku

4 1

Sastāvdaļas

  • Aitas gaļa: 600 g mīkstuma
  • Sarkanā paprika: 2 gab
  • Eļļa: 6 ēdamkarotes
  • Citrons: 1 gb
  • Alus: 200 ml
  • Sasmalcināti lupstāji: 2 ēdamkarotes
  • Sasmalcināts oregano jeb raudene: 1 tējkarote
  • Sasmalcināts timiāns: 2 tējkarotes
  • Jēli olas dzeltenumi: 2 gb
  • Cukurs: 2 tējkarotes
  • Sojas mērce: 2 tējkarotes
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgājiet gaļu, notīriet plēvītes un sagrieziet 5x6 cm lielos gabaliņos. Lai pagatavotu marinādi, 1 tējkaroti lupstāju, timiānu un raudeni sajauciet ar sāli, pipariem, 5 ēdamkarotēm eļļas, 2 ēdamkarotēm izspiestas citrona sulas un 150 ml alus. Kārtīgi samaisiet. Gaļu lieciet marinādē un atstājiet uz 4 stundām.
  2. Papriku pārgrieziet uz pusēm, iztīriet un sagrieziet lielos gabalos. Uz iesma pēc kārtas duriet papriku un gaļu. Apcepiet eļļā no visām pusēm

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni