Rīsi ar spinātiem

3 1
Rīsi ar spinātiem
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 2 /3 glāzes garo rīsu
  • 750 g spināta
  • 4 ēd. k. sasmalcinātu sīpolu
  • 2 tējk. sasmalcinātu ķiploku
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. sasmalcnātu pētersīļu
  • 1 citrons
  • Pipari pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Ūdens

Pagatavošana

35 min.
  1. Spinātus nomazgā, atdala biezos kātus un lapiņas sagriež gabaliņos.
  2. Sīpolus apcep eļļā, pievieno ķiplokus, spinātus un nedaudz ūdens un sautē 5 minūtes.
  3. Tad pievieno nomazgātus rīsus, zaļumus, 1 ēd. k. rīvētas citrona miziņas, sāli un nedaudz ūdens un samaisa. Sautē 20 minūtes.
  4. Gatavo ēdienu apšļaksta ar eļļu un 2 ēd. k. izspiestas citrona sulas.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni