Bezē ar nektarīniem un zemenēm

4 1

Sastāvdaļas

  • Olas baltumi: 2 gb
  • Cukurs: 3 ēd.k
  • Sāls: 1 šķipsniņa
  • Margarīns: 1 tējk
  • Saldais krējums: 6 ēd.k
  • Zemenes: 12 ēd.k
  • Nektarīni: 6 gb

Pagatavošana

150 min.
  1. Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti