Sākums > Receptes > Deserti

Torte „vīnodziņa

2007. gada 16. novembris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Vīnogas ar asu nazi pārgriež uz pusēm. Želantīnu aplej ar aukstu ūdeni.
2. Paciņu sausā krēma izšķīdina pienā, pievieno 250 g saputota saldā krējuma, jogurtu un vaniļas cukuru, samaisa. Taisnstūra formu izklāj ar foliju vai pārtikas plēvi. Aprikožu ievārī8jumam pievieno cukuru, pielej sulu un pievieno uzbriedināto želantīnu. Pusi masas vienmērīgi izliek formas dibenā. Virsū liek vīnogu pusītes, atstājot dažas tortes rotāšanai. Tad izliek otru pusi masas, uz tās liek krēmu un tad torti liek ledusskapī.
3. Kad torte sastingusi, formas dibenu uz 1 – 2 minūtēm iemērc karstā ūdenī, tad izgāž uz šķīvja. Rotā ar atlikušo putukrējumu (150 g) un vīnogu pusītēm
Uz augšu