Sākums > Receptes > Deserti

Melleņu un jāņogu bezē sapnis

2007. gada 16. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
1 min
1. 4 personām:
2. Saputo olu baltumus traukā. Pievieno pusi no cukura daudzuma un puto, līdz iegūst stingras putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā pārējo cukuru.
3. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru. No iegūtās masas izveido 4 apaļas kūciņas.
4. Cep cepeškrāsnī 125 grādosapmēram 50 min
5. Bezē jābūt trauslām un sausām.
6. Stingri saputo saldo krējumu.
7. Noskalojiet ogas. Pusi no jāņogu daudzuma saspaida, tad sajauc ar putukrējumu.
8. Bezē kūciņas rotā ar sagatavoto jāņogu krēmu.Rotā ar atlikušajām ogām.
9. Pasniedz tulīt.
Uz augšu