Melleņu un jāņogu bezē sapnis

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • 65 g cukura
  • 100 g saldā krējuma
  • 150 g sarkano jāņogu
  • 1 ēd.k. cukura ogu krēmam
  • 60 g melleņu

Pagatavošana

1 min.
  1. 4 personām:
  2. Saputo olu baltumus traukā. Pievieno pusi no cukura daudzuma un puto, līdz iegūst stingras putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā pārējo cukuru.
  3. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru. No iegūtās masas izveido 4 apaļas kūciņas.
  4. Cep cepeškrāsnī 125 grādosapmēram 50 min
  5. Bezē jābūt trauslām un sausām.
  6. Stingri saputo saldo krējumu.
  7. Noskalojiet ogas. Pusi no jāņogu daudzuma saspaida, tad sajauc ar putukrējumu.
  8. Bezē kūciņas rotā ar sagatavoto jāņogu krēmu.Rotā ar atlikušajām ogām.
  9. Pasniedz tulīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti