Sākums > Receptes > Deserti

Mango putas gardais deserts

2007. gada 16. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
2 min
1. Mango nomizo, izņem kauliņu, mīkstumu sagriež gabaliņos
2. Želantīnu šķīdina aukstā ūdenī(10 min)
3. Mango gabaliņus liek katliņā. Pievieno apelsīna un citrona sulu.Pievieno cukuru un uzkarsē.
4. Maisījumu ar mikseri sakuļ viendabīgā masā. Želantīnam nolej lieko ūdeni. Izkausē karstajā mango maisījumā.
5. Uz pusstundu ievieto ledusskapī.
6. Olu baltumus saputo stingrās putās. Uzmanīgi iecilā mango maisījumā, kad tas sāk sabiezēt.
7. Putas saliek deserta trauciņos . Uz stundu ieliek ledusskapī. Rotā ar rīvētu šokolādi.
Uz augšu