Sākums > Receptes > Deserti

Ātrā bezglutēna pica

2007. gada 15. novembris
Foto: MīļoSieviņ
Pagatavošana
60 min
1. Olu mazliet sakuļ, pieber cukuru un sāli, pielej kefīru un samaisa. Pieber miltus un sodu. Visu labi samaisa līdz izveidojas viendabīga krēmveidīga masa.
2. Cepamajā plātī ieklāj cepampapīru, lej virsū mīklu un ar karoti, apļveida kustībām, izlīdzina picas pamatni kādā formā vēlas.
3. Tad to visu liek cepeškrāsnī 250 grādos, lai mazliet apcepas.
4. Tikmēr sagatavo pildījumu. Sīpolu un šķiņķi sagriež, sieru sarīvē.
5. Kad pamatne ir apcepusies (nav jēla, bet gan stingra kā maizīte) to ņem ārā un liek virsū ar tomātu mērci sajauktu krējumu, uzber sīpolus un šķiņķi, uzkaisa sieru, pa virsu var pārkaisīt mazliet piparus vai kādas garšvielas.
6. Cep kamēr gatavs.
Uz augšu