Ātrā bezglutēna pica

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1 ola (var nelikt)
  • 1 ēd.k cukura
  • Šķipsiņa sāls
  • 1 glāze kefīra
  • 1 - 1 ½ glāzes bezglutēna miltu
  • 1 - 2 tējk. sodas
  • Pildījums
  • 1 ēd.k skābā krējuma
  • 3 ēd. k tomātu mērces
  • Sīpols
  • Šķiņķis
  • Siers

Pagatavošana

60 min.
  1. Olu mazliet sakuļ, pieber cukuru un sāli, pielej kefīru un samaisa. Pieber miltus un sodu. Visu labi samaisa līdz izveidojas viendabīga krēmveidīga masa.
  2. Cepamajā plātī ieklāj cepampapīru, lej virsū mīklu un ar karoti, apļveida kustībām, izlīdzina picas pamatni kādā formā vēlas.
  3. Tad to visu liek cepeškrāsnī 250 grādos, lai mazliet apcepas.
  4. Tikmēr sagatavo pildījumu. Sīpolu un šķiņķi sagriež, sieru sarīvē.
  5. Kad pamatne ir apcepusies (nav jēla, bet gan stingra kā maizīte) to ņem ārā un liek virsū ar tomātu mērci sajauktu krējumu, uzber sīpolus un šķiņķi, uzkaisa sieru, pa virsu var pārkaisīt mazliet piparus vai kādas garšvielas.
  6. Cep kamēr gatavs.

Komentāri

Inga 2016. gada 23. marts 18:30
Laura tu laikam liki pārāk maz miltu, taisot ir jāizjūt mīkla...
es 2015. gada 2. maijs 18:55
Soda noteikti ir par daudz! Ļoti sit cauri, negaršīgi! Man šķiet pietiek ar 1/2 tējk.
Laura 2012. gada 27. februāris 17:41
Man visa pica pielipa pie cepampapíra. Cepu otrreiz, tik uz follija viss piecepás! :( Ká lai es izcepu normáli sho picinju? :(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti