Pilpiena kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Lielās parastās vafeļu plāksnes (1 iepakojums)
  • 2 bundžas iebiezinātā pilpiena
  • 1 paciņa parasts sviests
  • Augļi dekorēšanai - apelsini, bannāni, uc

Pagatavošana

40 min.
  1. Traukā lej abas bundžas pilpienu, tam klāt liek visu sviestu - to visu samīca - līdz izveidojas viendabīga masa. Tad ņem pa vienai plāksnei vafeles un smerē virsū pilpiena masu,liekot vienu uz otra. Virskārtai smērē visu kas palicis -gar malām un pa virsu! Tad saliek augļu garnējumu pa virsu. Liek malā ievilkties vismaz uz 3 stundām. Jaskatās pašam lai butu ievilcies pilpiens!

Komentāri

Ronalds Jānis 2013. gada 23. novembris 11:29
es domaju ka tas izkatas un varētu but garšīgi :) ;)
Katrīne 2011. gada 27. jūlijs 15:46
Varētu būt garšīgi. :)
Bet, kā tas iebiezinātais piens taču tecēs pa visām malām?, vai tā nav, ja pievieno sviestu, jo kā var būt viendabīga masa, ja tur pievieno tikai sviestu? tā ir.? Es tikai jautāju. :)
_______________________
un kādas vafeles vajadzīgas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize