Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Wok dārzeņi ar garnelēm

2007. gada 14. novembris
Foto: Ilze Skadiņa
Pagatavošana
1 min
1. Nomazgā šampinjonus, sagriež palielos gabalos (uz pusēm, ja lielāki - ceturtdaļās) Ķiploku notīra un arī griež palielos gabalos. Čilī piparam izņem sēklas, sasmalcina (ja nav čili, var piebērt kajēnes piparu pulveri).
2. Wok pannā ielej olīveļļu, kad gandrīz karsta, ieber ķiploku un čilī. Pasautē līdz ķiploks zeltains un aromāts izplatījies pa visu māju =)
3. Ber klāt sēnes, ik pa laikam apmaisot cep, kamēr brūnīgas.
4. Ber klāt pupiņas un puķkāpostus (ja gribās, var vēl kādu dārzeni piešaut) un cep apmaisot kamēr gandrīz mīksti (wok pannā tas notiek ātri + mēs arī negribas, lai tā būtu dārzeņu putra.
5. Ieber garneles, pielej krējumu, visu uzsilda, pēc garšas pieber garšvielas un ēd..
6. P.S. Saldētie dārzeņi pirms pievienošanas jāblanšē...
7. Labu apetīti!
Uz augšu