Wok dārzeņi ar garnelēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g tīrītu garneļu
  • Zaļās pākšu pupas (ņemu saldētas)
  • Šampinjoni
  • Puķkāposti (ņemu saldētus)
  • Sāls, pipari, čili
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 3 ēd.k. krējuma (ja grib eksotiskāk, var mēģināt kokosriekstu pienu, bet man labāk krējumiņš)

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā šampinjonus, sagriež palielos gabalos (uz pusēm, ja lielāki - ceturtdaļās) Ķiploku notīra un arī griež palielos gabalos. Čilī piparam izņem sēklas, sasmalcina (ja nav čili, var piebērt kajēnes piparu pulveri).
  2. Wok pannā ielej olīveļļu, kad gandrīz karsta, ieber ķiploku un čilī. Pasautē līdz ķiploks zeltains un aromāts izplatījies pa visu māju =)
  3. Ber klāt sēnes, ik pa laikam apmaisot cep, kamēr brūnīgas.
  4. Ber klāt pupiņas un puķkāpostus (ja gribās, var vēl kādu dārzeni piešaut) un cep apmaisot kamēr gandrīz mīksti (wok pannā tas notiek ātri + mēs arī negribas, lai tā būtu dārzeņu putra.
  5. Ieber garneles, pielej krējumu, visu uzsilda, pēc garšas pieber garšvielas un ēd..
  6. P.S. Saldētie dārzeņi pirms pievienošanas jāblanšē...
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni