Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Veidnē sacepti kartupeļi ar malto gaļu

2007. gada 13. novembris
Foto: Madara Burnevica
Pagatavošana
1 min
1. Uz pannas apcep malto gaļu, un sīpolu līdz tā iegūst zeltainu nokrāsu.
2. Tad malto gaļu sajauc ar lociņiem, piedevu maltajai gaļai un pipariem. Pēc garšas var likt arī vēl citas garšvielas.
3. Cepamajā veidnē (es ņemu stikla) vispirms liek pusi kartupeļu biezeņa, pēc tam malto gaļu un Fetas sieru, virsū liek atlikušo kartupeļu biezeni.
4. Pēc vēlēšanās kartupeļu biezenim pa virsu arī var uzbērt fetas sieru. Cep cepeškrāsnī 20 min 175 grādu temperatūrā.
Uz augšu