Sievasmātes broilerītis

4 1
Sievasmātes broilerītis
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 vesels broileris (1,5 - 2 kg)
  • Vistas gaļas garšvielas maisījums
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles
  • Burkāni - pēc nepieciešamības

Pagatavošana

70 min.
  1. Notīra, nomazgā burkānus. Svarīgi, lai visi daudz maz vienādi. Noklāj visu pannas apakšu, uzlej nedaudz ūdens.
  2. Broileri nosusina, apkaisa un ierīvē ar garšvielām gan no iekšpuses, gan ārpuses.
  3. Šādi sagatavotu broileri liek pannā uz burkāniem un ievieto uzkarsētā krāsnī. Cep apmēram 45-55 minūtes. Sanāk zeltains, sulīgs un gards!

    Labu apetīti!
    Šādi sagatavotu broileri liek pannā uz burkāniem un ievieto...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni