Cepti, marinēti vistas šķiņķīši

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 -10 vistas šķiņķīši (atkarībā no viesu daudzuma
  • Apmēram 2-3 lieli ķiploki
  • Sinepes
  • Sāls
  • Cukurs
  • Eļļa
  • Olas
  • Milti

Pagatavošana

40 min.
  1. Apmēram 12-24 stundām iepriekš sagatavo vistas stilbiņus. Viegli saklapē, apsmērē ar sinepēm, cukuru un sāli vienādās daļās, pēc tam apkaisa ar smalki sagrieztiem ķiplokiem. Liek kārtām dziļā traukā, uzliek vāku un ievieto ledusskapī līdz turpmākai darbībai.
  2. Pirms cepšanas sakarsē cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem.
  3. Iemarinētos šķiņķīšus apviļā miltos, sakultā olā un liek uz iepriekš sakarsētas pannas, kurā ir nedaudz uzlieta eļļa, tik lai nepierautu pie pannas.
  4. Cep apmēram 30-40 min.
  5. Ļoti garšīgi,mans firmas ēdiens.

Komentāri

Kmm 2016. gada 17. aprīlis 16:02
Interesanti - recepte par vistu šķiņķiem - bet ieklapē vistu stilbus???
Juris puikis 2015. gada 28. jūlijs 15:34
Nevaig cept :)))
iva 2015. gada 2. jūlijs 13:34
kur cept vajag?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni