Rolliki

2007. gada 12. novembris
Foto: Natalija
Pagatavošana
30 min
1. Nomazgat vistas filēju un nedaudz absīt ar gāļas amuru,pasālit un meln.pipara.pievienot.Atliekt uz 5.min.liedusskapi.
2. Kamer vistas filējs ledusskapi.
3. Saldkrējumu ,olu un milti sakultet un arī atstat.
4. Tad paņem žavet.melnus plumju un ķiploku sikak sagriezt un pievienot majoneze,tas ir pildijums.
5. Izņemam no ledusskapi vistas fileja uz vistas fileju ielikam pildējumu un sarulejam.
6. Tad nemam sakultetu olu, milti un saldkrejumu (masai jabut ka pankukas sagat.) un iemercam vistas filēju un uz sakarsetu pannu pec 15.min viss gatavs...Vistas fileja Rollikus var pievienot garniru vai ar darzeniem, vai ar risiem un kartupeliem Labu apetit!
Uz augšu